Cabinet stomatologic Dr. Marana Vasilache – București, Sectorul 1 (Zona Aviatorilor)

cabinet stomatologic Bucuresti - Sectorul 1 Aviatorilor

Situat în sectorul 1, în inima Bucureștiului, cabinetul stomatologic Dr. Marana se distinge prin specializarea în estetica dentară și prin utilizarea fațetelor dentare EMAX pentru pacienții interesați să obțină un zâmbet de Hollywood. Cabinetul stomatologic Dr. Marana este un centru de excelență în domeniul esteticii dentare, oferind pacienților posibilitatea de a îmbunătăți nu doar funcționalitatea, ci și estetica zâmbetului lor.

Cabinetul Dr. Marana este echipat cu tehnologie de ultimă generație, ceea ce îi permite să ofere pacienților cele mai avansate tratamente în domeniul esteticii dentare, inclusiv fațete dentare EMAX. Aceste fatete de porțelan ultra-rezistent și estetic sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reproduce aspectul natural al dinților, oferind pacienților un zâmbet frumos și luminos.

Condus de Dr. Marana, un stomatolog cu o experiență semnificativă în domeniul esteticii dentare, cabinetul se bucură de o reputație de încredere în București. Abordarea sa profesională și personalizată se asigură că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă, fie că este vorba de un simplu aparat dentar sau de un procedeu complex de estetică dentară.

Prin angajamentul său de a oferi cele mai bune servicii de estetică dentară, cabinetul stomatologic Dr. Marana reprezintă o alegere excelentă pentru pacienții care vor să își îmbunătățească aspectul zâmbetului. 

Adresa

Str. Radu Boiangiu nr.1, sc. B, ap. 2, București, sector 1

Nume doctor

Dr. Marana (Marana Vasilache)

Program

Luni-Sambata: 9-21

Telefon: 0730.547.000

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *