Cabinet stomatologic Dr. Tes – București, Sectorul 6 (Zona Crângași)

Situat în sectorul 6 al Bucureștiului, cabinetul stomatologic Dr. Tes este un punct de referință în domeniul serviciilor dentare din capitală. Acest cabinet este cunoscut pentru nivelul său de profesionalism și pentru angajamentul față de calitate, fiind considerat unul dintre cele mai bune cabinete stomatologice din București. 

Cabinetul Dr. Tes este dotat cu tehnologie avansată și oferă o gamă largă de servicii stomatologice la tarife prietenoase, indiferent că vorbim despre estetică dentară, implantologie sau alte ramuri ale stomatologiei. Fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și de un plan de tratament conceput să corespundă nevoilor sale specifice.

Condus de Dr. Tes, un stomatolog cu experiență vastă, cabinetul a reușit să își construiască o reputație solidă în București. Expertiza sa profesională, împreună cu întreg personalul medical, au consolidat poziția cabinetului dentar Dr. Tes ca unul dintre cele mai apreciate cabinete stomatologice din capitală.

Alegerea cabinetului stomatologic Dr. Tes înseamnă alegerea calității, a îngrijirii atente și a serviciilor stomatologice premium la cele mai mici tarife. Aici, pacienții beneficiază de servicii stomatologice de top, fie că este vorba de un control de rutină sau de un tratament complex.

Adresă

București, Strada Vintilă Mihăilescu nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, sector 6

Nume doctor

Dr. Tes (Tesnim Jebrini)

Program

Luni-Marți: 14:00-20:00
Miercuri-Joi: 8:00 -15:00
Vineri: 14:00-20:00
Sâmbătă: 9:00-16:00 

Telefon: 0732.826.068

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *